Nie jesteś zalogowany na forum.
Przemycimy Ci coś fajnego (łopatę).
Łopatę?!? No spoko, ale potem skończę jak ten kolo: [klik-klik]
Żeby mi aż tak źle życzyć...
"dano mi w darze po dwie półkule, no a mówiąc ściślej:
dwie półkule do siedzenia, a drugimi myślę...
Mam pytanie do Murchada: dlaczego swoje miasto, Białystok, ciągle nazywa "Białym"??
Tak się o nim u nas potocznie mówi.
Słonko świeci, ptaszki ćwierkają, trawka rośnie na zielono, a moderatorzy moderują i mażą po forum na czerwono. Nawet moderatorkę zmoderowali . Hehe
.
W którym wątku? Coś mnie ominęło?
Owo czerwone upomnienie mnie się tym razem dostało. Pewnie za personalne wycieczki wobec forumowicza Chdzirepa.
Jeśli fakt ten Ci umknął, Aleksandro, to nie przejmuj się, niczego istotnego nie straciłaś;).
Zresztą i bez tego czerwonego, i tak już ten temat skończyłam.
Wątek czytałam wcześniej. Ciekawa rzecz, gdy moderator dostaje upomnienie;)
W sumie, to każdemu w tamtym temacie należałoby się upomnienie za nietematowość. Nic nie poradzę, mam czasem potrzebę się z kimś pokłócić, a nie mam z kim .
Jest niby ten wątek... Ale jakoś mi nie leży. To tak, jakby rozdzielić dwie bijące się osoby w miejscu "x" i kazać im dokończyć pojedynek w miejscu "y", ale w formie gry w warcaby. Nie te emocje .
Ostatnio edytowany przez pęknięty klawikord (2011-06-21 20:50:12)
W sumie, to każdemu w tamtym temacie należałoby się upomnienie za nietematowość. Nic nie poradzę, mam czasem potrzebę się z kimś pokłócić, a nie mam z kim
.
Jest niby ten wątek... Ale jakoś mi nie leży. To tak, jakby rozdzielić dwie bijące się osoby w miejscu "x" i kazać im dokończyć pojedynek w miejscu "y", ale w formie gry w warcaby. Nie te emocje.
Jakby Ci przeszkadzało, że jesteś niesłusznie o coś osądzony itp, to byś dokończył dyskusję choćby tu :-) Jeśli o samą kłótnie chodzi, to rzeczywiście może tutaj to już nie to samo :-)
W sumie, to każdemu w tamtym temacie należałoby się upomnienie za nietematowość. Nic nie poradzę, mam czasem potrzebę się z kimś pokłócić, a nie mam z kim
.
Jest niby ten wątek... Ale jakoś mi nie leży. To tak, jakby rozdzielić dwie bijące się osoby w miejscu "x" i kazać im dokończyć pojedynek w miejscu "y", ale w formie gry w warcaby. Nie te emocje.
Hahaha, prawda, prawda..... ))
Kurczę, jak już powstał taki wątek to nie ma o czym w nim pisać. Najlepsze dyskusje toczą się zwykle w tematach nieanarchistycznych
Kurczę, jak już powstał taki wątek to nie ma o czym w nim pisać. Najlepsze dyskusje toczą się zwykle w tematach nieanarchistycznych
Nie musicie tutaj kontynuować offtopowej dyskusji. Zawsze możecie założyć nowy wątek nt z tym związany :-)
Może jeszcze się rozkręci;)
Póki co ten wątek z powodu nadmiaru swobody związanej z offtopem aż... demotywuje )) Myślę, że potrzeba nam prowokacji... z racji tematu... bardzo, baaardzo mocnej
))
Jasne, co to za przyjemność offtopować jak można i nikogo to nie zdenerwuje
Jasne, co to za przyjemność offtopować jak można i nikogo to nie zdenerwuje
Sami się musimy zdenerwować Ale co to za zdenerwowanie, jeśli zostało zaplanowane.....
PS. Kurcze, jak to możliwe, że mam już 108postów więcej od Ciebie?
Ostatnio edytowany przez neofitka (2011-06-23 23:31:53)
wilczek napisał/a:Jasne, co to za przyjemność offtopować jak można i nikogo to nie zdenerwuje
Sami się musimy zdenerwować
Ale co to za zdenerwowanie, jeśli zostało zaplanowane.....
PS. Kurcze, jak to możliwe, że mam już 108postów więcej od Ciebie?
Do niedawna miałaś jeszcze więcej
To cóż Cię tak ożywiło? ;D
4 lata odpoczynku
Jak się rejestrowałem na forum było 16 osób, z czego może 4 aktywne Taki Suchy na przykład pojawił się w tym samym roku ( chociaż dużo później ) i nieźle rozkręcił stronę różnymi linkami do artykułów i ogólną aktywnością, ale starych wiarusów mało zostało.
Ostatnio edytowany przez wilczek (2011-06-24 00:16:49)
I tak po prostu? Bez impulsu? ;D
PS. Musi minąć 60 sekund pomiędzy dodawaniem postów. Poczekaj trochę dłużej, a następnie napisz posta. <- KURCZE, to już PROWOKACJA w tym wątku ;D ))
I tak po prostu? Bez impulsu? ;D
PS. Musi minąć 60 sekund pomiędzy dodawaniem postów. Poczekaj trochę dłużej, a następnie napisz posta. <- KURCZE, to już PROWOKACJA w tym wątku ;D
))
Zawsze to jakieś zabezpieczenie przed floodem,
Bez impulsu, ale przynajmniej w końcu jest się do kogo odezwać
Ostatnio edytowany przez wilczek (2011-06-24 00:35:24)
I właśnie zauważyłem, że jestem najstarszym stażem zarejestrowanym na forum nadal się tu udzielającym. Pomijając założyciela strony, ale to raczej oczywiste
Ostatnio edytowany przez wilczek (2011-06-24 00:26:53)
"Zawsze jest trochę prawdy w każdym 'żartowałem'
...trochę wiedzy w każdym 'nie wiem'
trochę emocji w każdym 'nic mnie to nie obchodzi'...
i trochę bólu w każdym 'u mnie w porządku' "
Fajne, nie ?:P
"Zawsze jest trochę prawdy w każdym 'żartowałem'
...trochę wiedzy w każdym 'nie wiem'
trochę emocji w każdym 'nic mnie to nie obchodzi'...
i trochę bólu w każdym 'u mnie w porządku' "Fajne, nie ?:P
Hmmm..... a czego trochę w każdym "fajne"...?
Niczego. Jak coś jest fajne, to znaczy, że się coś podoba. A mi się to spodobało, bo uważam, że coś w tym jest :-)