Nie jesteś zalogowany na forum.
Także na tym forum jest cisza na razie więc dwa pytania na jego rozruszanie:
1) Czy cisza na tym forum jest to spowodowana tym, że tak mało jest abstynentów tego rodzaju?
2) Do abstynentów pierwotnych - ile macie lat?
Eee ale wypas, bo okazuje sie ze sa jeszcze podobni ludzie w Polsce ;P Jestem z Wrocka lat 20 abstynent pierwotny. Stronka mi sie podoba, czekam na jej rozwoj, a zwlaszcza na baze abstynentów bo do tej pory nie spotkałem sie z takowymi (o dziwo
)
Przy okazji zapraszam na swoją stronę www.nordkapp2005.republika.pl
Pozdro
AntoniuS
Eee ale wypas, bo okazuje sie ze sa jeszcze podobni ludzie w Polsce
;P Jestem z Wrocka lat 20 abstynent pierwotny. Stronka mi sie podoba, czekam na jej rozwoj, a zwlaszcza na baze abstynentów bo do tej pory nie spotkałem sie z takowymi (o dziwo
)
Przy okazji zapraszam na swoją stronę www.nordkapp2005.republika.pl
Pozdro
AntoniuS
O, widzę podobne zainteresowania mamy. ;-)
Poszperałem dzis w necie troche wiecej o abstynentach i .. nic, z małym (dyzym) wyjatkiem - na grono.net jest forum abstynentow i jest tam spooro takich osob (w roznym wieku), tak wiec jesli zrobisz baze abs. to wrzuce haslo i mysle ze na starcie bedzie 'dziesiąt wpisów
AntoniuS
Poszperałem dzis w necie troche wiecej o abstynentach i .. nic, z małym (dyzym) wyjatkiem - na grono.net jest forum abstynentow i jest tam spooro takich osob (w roznym wieku), tak wiec jesli zrobisz baze abs. to wrzuce haslo i mysle ze na starcie bedzie 'dziesiąt wpisów
AntoniuS
Zrobię, będzie z nową szatą graficzną serwisu. Mam nadzieję, że już w tym tygodniu w końcu. ;-)
Na grono byłem, ale zrezygnowałem - nie podobało mi się tam krótkomówiąc.
No serwis ma 1,5 miesiąca, więc jeszcze młodziutki, ale jak na ten wiek powiem, że jest dobrze, jeśli chodzi o zainteresowanie nim (lepiej niż przypuszczałem).
Ja znalazłam tą stronę wrzucając w google hasło: abstynenci.
Myślę, że jeśli ktoś będzie zainteresowany dotrze tu bez trudu.
Baza to świetny pomysł.
Życzę szczęścia serwisowi.
Faktycznie, pustki
Czuję się jak raróg jaki
jam abstynent pierwotny, mam 18
mało nas, to i pustki w wątku
ludzie piszcie
to kiedy zrobicie parade? ;>
możemy i zrobić, ale to byłoby "wielce małe" zgromadzenie
niekoniecznie
LPR by szło z nami
hem, oni mają rację
ja tez jestem abstynetem pierwotnym. i dobrze mi z tym. a w zeszłym roku stukneła mi 28ka.
pozdrawiam
i to nieprawda, że jesteś my jacyś inni
malo towarzyscy, czy coś w tym stylu
LPR uznałoby nas za sektę i wysłało bojówki do rozpędzenia jakiegokolwiek zrzeszenia
To nie zart, bojówki napadają na wegetarian, to i my czuć się bezpiecznie nie możemy
Abstynentka pierwotna lat 22 Strona fajna i pomysł mi się jak najbardziej podoba. Aczkolwiek chyba rzeczywiście wartałoby stronke ciut rozreklamować, bo tak pustawo a szkoda. Ja tam myśle,że trochę nas, abstynentów pierwotnych jest, ale nie wszyscy szukają podobnych do siebie.Niektórzy wolą uznawać sie za jedyne wyjątki od reguły i nie mają potrzeby szukania takowych stron
Abstynent pierwotny i do tego prawdziwy dinozaur bo lat aż 37 ;-)
Trzeba przyznać, że Annihilator odwalił kawał dobrej roboty. Ale reklama jest potrzebna. Trzeba śledzić newsy na internetowych portalach. czasami są jakieś o alkoholu (ostanio głośno było o owych pigułkach) - zawsze jest bardzo ciekawa dyskusja i część osób przyznaje się do abstynencji. W takich dyskusjach powinniśmy być aktywni i dawać link do tego serwisu. Ja już tak zrobiłem w dyskusji o tych pigułkach pod linkiem:
http://portalwiedzy.onet.pl/4868,18585,1355245,czasopisma.html
komentarz Abstynenci łączcie się, podpis Tomek S. Oprócz tego zabrałem konstruktywny głos ;-) w kilku innych wątkach.
Co do reklamy - ja myślę, że abstynenci, szukający swoich, znajdą mój serwis - nie na darmo szturmuję google na frazy: abstynent, abstynenci, alkohol :-)
Abstynentka pierwotna, lat 33
Zauważyłam, że abstynenci skupiają się głównie wokół Kościoła. Co jest motywacją dla "niewierzących" abstynentów? - o ile tacy istnieją.
Ja jestem niewierzący i abstynentem jednocześnie. Żeby udoskonalać siebie, nie trzeba wiary w nic, oprócz własnych możliwości. Co jest motywacją? Myślę, że to samo jest u wierzących, co i u niewierzących, ja bym nie rozdzielał abstynetów na zasadzie wiary.
Witamy na forum:)