Nie jesteś zalogowany na forum.
Forumowicz to jest ktoś, kto jest zarejestrowany na forum. Kim jest Wtajemniczony dowiesz się, gdy nim kiedyś zostaniesz (:P), potem jest Moderator, ale tego chyba nie trzeba wyjaśniać, a Abstynent to administrator.
Kim jest Wtajemniczony dowiesz się, gdy nim kiedyś zostaniesz (:P)
"Pewien człowiek przyszedł do mistrza zen i powiedział:
- Jeśli będę bardzo ciężko pracował, jak szybko mogę zostać oświeconym?
Mistrz zen obrzucił go wzrokiem od góry do dołu i stwierdził:
- Dziesięć lat.
Człowiek odrzekł:
- Nie, słuchaj, chodzi mi o to, że jeśli pracowałbym nad tym naprawdę bardzo ciężko, to jak długo...
Mistrz zen przerwał mu:
- Przepraszam, źle oceniłem. Dwadzieścia lat.
- Zaczekaj! - krzyknął młody człowiek. - Nie rozumiesz! Ja...
- Trzydzieści lat - stwierdził mistrz zen."
(z takiej jednej książki o buddyźmie )
A o to już trzeba pytać Anniego. No i nie wszyscy (np. konrado nie jest, chyba, że coś się zmieniło).
Proszę nie spamować, od tego jest Anarchistyczny
To kiedy zostanę wtajemniczonym?
No i nie wszyscy (np. konrado nie jest, chyba, że coś się zmieniło).
Madzius napisała" może z małymi wyjątkami"
Neo Piorunix chyba nie zrozumiał Twojego przesłania ;-)
piorunix napisał/a:To kiedy zostanę wtajemniczonym?
Neo Piorunix chyba nie zrozumiał Twojego przesłania
;-)
Hehe
))
Murchad napisał/a:No i nie wszyscy (np. konrado nie jest, chyba, że coś się zmieniło).
No wiem, przeoczyłem
Kiedy poznasz tajemnicę, to chyba oczywiste.
Gusiak napisał/a:Murchad napisał/a:No i nie wszyscy (np. konrado nie jest, chyba, że coś się zmieniło).
No wiem, przeoczyłem
Gusiak jak Ty mnie rozumiesz )) Już kolejny raz bronisz moich słów
Domyślałam się, że pojawiają się tutaj też raz na jakiś czas "nawracający" - to nieuniknione
Murchad napisał/a:Gusiak napisał/a:Madzius napisała" może z małymi wyjątkami"
No wiem, przeoczyłem
Gusiak jak Ty mnie rozumiesz
)) Już kolejny raz bronisz moich słów
Murchad jest szaleńczo zakochany, więc ma lekko upośledzony ;D odbiór rzeczywistość ))
Taaaaa. No to by się zgadzało
ps. Ola mówi, że się pod tym podpisuje.
Brrr, aż powiało chłodem jak się nagle zaczęliście rozczulać
To może ja zostanę forumowiczem i tak bedzie dobrze.
No dobra. Tak, jak to Wilczek wcześniej zauważył, koniec spamu, wracamy do tematu. Na spam zapraszam do anarchistycznego.
No dobrze wracamy do tematu. W jakich sytuacjach sięgacie po Alkohol?
Piorunix, tutaj właściwie wszyscy udzielający się nie sięgają po alkohol , bo są abstynentami czyli nie piją. możliwe odpowiedzi już zostały udzielone. Takie jest moje zdanie. No, ale może ktoś jeszcze czymś zaskoczy...
Khm... Przyznaję się bez bicia, że na swojej wyprawie sięgnąłem po alkohol. Jeden z posiłków był straszliwie niestrawny i musiałem wspomóc się kroplami żołądkowymi. A te są na spirytusie.
Na działce mam kuchenkę na denaturat i niedawno gotowałem na niej wodę. Nie wiem czy coś takiego można podciągnąć pod sięganie po alkohol? Jak na razie to były 2 sytuacje, w których miałem styczność z alkoholem w tym roku.
No jeżeli sam użyleś tych buteleczek, a nie ktoś Ci nalał, to myślę, że można podciągnąć to pod sięgnięcie
Jak na razie to były 2 sytuacje, w których miałem styczność z alkoholem w tym roku.
Suchy... tak się zaczyna... ;D ))))
Ja w tym roku raz się nacięłam na te alkoholowe trufle (przepyyyszne), a drugi raz na... lody czekoladowe z wiśniami, które zawierały jakiś likier No, ale co zrobić ;D Teraz zajadam się Cassate (chyba bez alko, haha) ;D Nagroda za to, że byłam dziś taka dzielna ;D
To pewnie starość, zgryzota i samotność...
Cóż to za pesymizm...? "Forever young"! A poza tym s., d. & r.'n'r.!
Forever young dobrze napisane. Ja uważem podobnie ,że jak ktoś jest w starszym wieku to powinien czuć się młodo i bawić się jak dziecko.