Nie jesteś zalogowany na forum.
Ostatnio ciągle ktos chce mnie wyswatać, więc pomyślałem, że na tej fali i ja się pobawię. Tak sobie ostatnio patrzę na te rozmowy na naszym forum i zauważyłem, że pewna poznanianka się tak fajnie dogaduje z pewnym przyszlym poznaniakiem. Może spotkajcie się w koncu na żywo, bo sami jakoś na to nie wpadacie. Podziękujecie mi później
Niech Ciemna Strona Mocy będzie z Wami (i ze mną ).
Hahahaha, co za dyskretny Swat
Bardzo, ja na przykład dalej nie mam pojęcia o kogo może chodzić
Może jakaś podpowiedź?
Ostatnio ciągle ktos chce mnie wyswatać, więc pomyślałem, że na tej fali i ja się pobawię. Tak sobie ostatnio patrzę na te rozmowy na naszym forum i zauważyłem, że pewna poznanianka się tak fajnie dogaduje z pewnym przyszlym poznaniakiem. Może spotkajcie się w koncu na żywo, bo sami jakoś na to nie wpadacie. Podziękujecie mi później
Niech Ciemna Strona Mocy będzie z Wami (i ze mną
).
Ale żeś zeswatał To Ty im zorganizuj spotkanie tak by Ne yyy poznanianka i wilczek ( a mało to wilków na świecie
) niczego się nie domyślali i niby przypadkeim wpadli na siebie i no... poznali osobiście ;-)
P.S Też miałam podobne spostrzeżenia, ale jako, że ja i Ciebie chciałam swatać kilkakrotnie, to się nie udzielałam ) ( podobne miewam złe spostrzeżenia w tych kwestiach :-) )
Widzę, że poza Murchadem nikt nie wie i wszyscy pragną się tego dowiedzieć, bowiem za chwilę nasze forum pobije rekord jednocześnie zalogowanych użytkowników ))
Z kim go chciałaś swatać Gusiaku?
A propos Naszych poznaniaków, to wszystko się zaczęło od mojej małej "reklamy". A ja mam podobno "dobre oko":)
Oj masz.
All I can say is that ignorance is bliss
Ale zainteresowani, których imiona w celu uniemożliwienia identyfikacji ocenzuruję (N. i W.) nadal nie napisali, co mysla o moim pomyśle.
Hm, hm, hm... Aleksandra... czy to o Ciebie chodzi...? Ponoć ostatnio ktoś z naszych forumowiczów widział Cię w Poznaniu
Hej, był tu chyba jakiś człowiek z Poznania, co nie neo? Tylko zniknął coś szybko...może się wyprowadził i czeka na powrót ?
O niego chodzi, tak ?
Ostatnio edytowany przez wilczek (2011-09-05 23:02:44)
Hej, był tu chyba jakiś człowiek z Poznania, co nie neo? Tylko zniknął coś szybko...może się wyprowadził i czeka na powrót
?
Był, był... ale nie był ani na N. ani na W. A Aleksandra też na żadną z tych liter nie jest
Trudna zagadka.....
To Ci zagwozdka, zagadek się Murchadowi na noc zachciało Ludzie mają stanowczo za dużo wolnego czasu
Nuda jest piekłem.
Nuda? A co to jest nuda?
To chyba taki szwedzki bar w Winsconsin NÖDA
O, i najwyraźniej miasto w niemczech
http://pl.wikipedia.org/wiki/N%C3%B6da
Ostatnio edytowany przez wilczek (2011-09-05 23:40:07)
Piekło z północy, Piekło z zachodu... koniec jest blisko
Proszę wrócic do tematu Na spam mamy wątek anarchistyczny
To wracając do tematu... kto, z kim, jak i gdzie chce Cię Murchadzie wyswatać?
Dziękuję, poradzę sobie
Oj, nie będziemy przecież stać obojętnie... a podziękujesz nam później ))
Najpierw Wy.
No właśnie, swatać mu się zachciało jakieś bliżej nam nieznane i zapewne nieobecne osoby, a sam kawaler
No bo tak ładnie się N. i W. dogadują, że to samo z siebie się robi