Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Jaka markę auta do 7 lat? Myślałem o toyocie. Jest duży wybór w ogłoszeniach sprzedam toyota corolla Pozostaje kwestia wyboru silnika. Jaki brać pod uwagę?
Mamy toyotę corollę, przerobioną na gaz. Mamy ją kilka lat, nie narzekamy, zdarzały się tylko drobne usterki, a części są tanie :-)
Tego, to bym się na naszym forum nie spodziewał... Ciekawe czy będzie w tym jakiś haczyk?
Nie lepiej forum konkretnej marki? Na wielu są działy typu "zakup kontrolowany". Wiadomo, że ogólnie, to będą zachwalać przewspaniałe produkty danego producenta, ale gdzieś między wierszami wyśpiewają co zwykle pada i czy łatwo pójść z torbami.
Jeśli wierzyć rankingom niezawodności, to Toyota zawsze wyróżniała się na plus.
A części... do każdego auta są i tanie, i drogie - różnice bywają i 3-krotne. Ale te najtańsze nieraz są wadliwe jeszcze przed zamontowaniem (autentycznie!).
"dano mi w darze po dwie półkule, no a mówiąc ściślej:
dwie półkule do siedzenia, a drugimi myślę...
A części... do każdego auta są i tanie, i drogie - różnice bywają i 3-krotne. Ale te najtańsze nieraz są wadliwe jeszcze przed zamontowaniem (autentycznie!).
Zgadza się. Jednak jest różnica w częściach tanich do jednego samochodu a drugiego, tak samo w drogich. Nikt nie mówi, aby kupować najtańsze.
Chodzi o to, że ta sama część np do hondy civic w wersji taniej będzie się równała cenie części do toyoty w wersji drogiej.
No to chyba, że tak. Toyoty nie miałem. Hondy też .
"dano mi w darze po dwie półkule, no a mówiąc ściślej:
dwie półkule do siedzenia, a drugimi myślę...
Toyota to super auto, teraz dużo osób się decyduje na jej zakup. Ja obstawiam Yariskę Sam w nią celuję za jakiś czas
Jak dla mnie tylko Volkswagen!
Strony: 1