Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3
"Łyk Soku o Zmroku" to by był świetny motyw przewodni akcji "CAPS"
Jeśli chodzi o propozycje - czyli właściwy temat tej rozmowy - może umieścilibyśmy na stronie głównej forum shoutbox? Wtedy całe "odpływanie" od tematu dyskusji i luźne, towarzyskie rozmowy odbywałyby się w jednym miejscu na forum a nie w wielu wątkach. Co o tym sądzicie?
Ostatnio edytowany przez Artur (2010-03-15 13:56:50)
Mi tez ostatnio ten pomysł przeszedł przez myśl.
Ja nawet wiem kto by shoutboxa kompletnie opanował. Zaczyna się na literkę "g" .
"dano mi w darze po dwie półkule, no a mówiąc ściślej:
dwie półkule do siedzenia, a drugimi myślę...
Jeśli chodzi o propozycje - czyli właściwy temat tej rozmowy - może umieścilibyśmy na stronie głównej forum shoutbox? Wtedy całe "odpływanie" od tematu dyskusji i luźne, towarzyskie rozmowy odbywałyby się w jednym miejscu na forum a nie w wielu wątkach. Co o tym sądzicie?
Może chat via IRC? Albo Jabberowy?
chat via IRC
To dobry pomysł
No i co z nim? że tak powrócę do tematu.
Shoutbox to zwyczajne forum, które się samo odświeża, zatem nic nie wnosi.
Prędzej czat, proszę mnie gonić e-mailowo to zrobię to w przyszłym tygodniu.
No właśnie o taki czat mi chodziło. To może urozmaicić forum itd.
Myślę, że na pewno nie zaszkodzi. Piszcie kto jeszcze chce, bo dla mnie samej Annihisterator się nie pofatyguje. :-)
Może w drodze wyjątku wystarczy tutaj napisać, nie trzeba tworzyć maili, ale nie jestem o tym przekonana
No pomysł calkiem niegłupi.
Strony: Poprzednia 1 2 3