Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Zapraszam do komentowania www.abstynenci.pl/alkoholizm
bzdety więcej filozoficznych wywodów niż konkretów...
Moderujący moderatorze, który wymoderował adres: czy ta strona nosiła znamiona czerpania korzyści majątkowych?
"dano mi w darze po dwie półkule, no a mówiąc ściślej:
dwie półkule do siedzenia, a drugimi myślę...
Wszystkie zauważone reklamy czy to przeze mnie czy przez Murchada usuwamy. Jak to czasami przeoczymy , to ktoś z forumowiczów nie raz juz przypominał o tym, wysyłając do nas raport. Zostawiane są jedynie informacje o spotkaniach bezalkoholowych w wątku "Zloty i imprezy bez alkoholu".
Moderujący moderatorze, który wymoderował adres: czy ta strona nosiła znamiona czerpania korzyści majątkowych?
No właśnie!
Audycje te są do słuchania jak ludzie sobie radzą bez picia alkoholu.
Propagują trzeźwy tryb życia, a także wesela bezalkoholowe.
Moje linki do forum o alkoholizmie, gdzie pomagamy ludziom i ich rodzinom służąc doświadczeniem i wspierając, także zostały pousuwane.
Przecież nie reklamowałam alkoholu, ale forum pomocowe.
Na tym forum przecież także przewija się temat alkoholizmu.
Jest wokół nas dużo ludzi, którzy alkoholu nadużywają i warto dysponować takimi linkami, by im forum pomocowe polecić.
Zaryzykuje jeszcze raz zamieszczając link. Być może ktoś z tego forum zechce tam zarejestrować się, by udowodnić innym, że życie bez alkoholu jest jednak piękne.
http://www.alkoholizm.com.pl/forumalko/index.php?redir=1
Pozdrawiam.
Hmm... wszedłem na stronę tego forum. Powiem tak, są tam reklamy kilku ośrodków. Ośrodki żyją z ludzi mających problem. Ośrodki są różne. Jedne skuteczne, a inne tylko ściągające kasę. Jakie są tamte - nie wiem. Chyba o to chodzi moderatorom. No i chodzi o ilość. Nasze forum też musi jakoś funkcjonować, a nie być zasypane w każdym temacie adresem jakiejkolwiek strony. Więc wszystko z umiarem.
"dano mi w darze po dwie półkule, no a mówiąc ściślej:
dwie półkule do siedzenia, a drugimi myślę...
Strony: 1