Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam!
Bylem na imprezie i sie upilem tak ze nie moglem sie na nogach utrzymac. Wrocilem do domu i polozylem sie spac. Niby bylo wszystko ok ale rano po obudzeniu mialem straszne wymioty. Pozniej gdy chcialem sie napic piwa to chcialo mi sie wymiotowac, tak samo z wodka. Co mi jest? Tylko prosze o nie pisanie odpowiedzi typu przestan pic... Z gory dzieki za odpowiedz.
Przestań pić...
Prosiem o nie pisanie takich odpowiedzi. Dodam jeszcze ze malo pije. Zwykle jak jest jakas impreza albo cos takiego czyli raz na dwa miesiace moze rzadziej.
Dodam jeszcze ze malo pije.
Bylem na imprezie i sie upilem tak ze nie moglem sie na nogach utrzymac.
Właśnie widać jak malo.
Malo chodzilo mi ze rzadko. Zamiast pisac sensowne odpowiedzi bedziecie sobie nabijac posty?
Malo chodzilo mi ze rzadko. Zamiast pisac sensowne odpowiedzi bedziecie sobie nabijac posty?
Nabijamy posty, bo za to nam płacą. W dzisiejszych czasach każda kasa się przyda...
a tak na serio to jakiej rady on nas oczekujesz? Nikt z nas nie ma podobnych przygód do Twoich. Twój organizm tak reaguje na to, że go trujesz, wymiotujesz, bo organizm się broni. Najrozsądniejszym wyjściem jest właśnie nie picie. A jak już musisz pić,a nie chcesz się leczyć,t o pij miej. Ale nie wiem, czy to się Tobie uda.
To jest forum abstynentów. Nie pijemy alkoholu. Część z nas nigdy w życiu nie piła. Jakiej odpowiedzi możesz więc się od nas spodziewać? Przez takie dolegliwości prawdopodobnie Twój organizm domaga się po prostu byś PRZESTAŁ PIĆ.
Co ci jest? typowe zatrucie alkoholowe przez wymioty organizm pozbywa się trucizny, którą niewątpliwie jest alkohol. Ja często rzygałem jak zaczynałem przygode z alkoholem, więc nie martw się. W końcu organizm przywyknie
i będziesz mógł pić więcej.
Uchlałeś się to cierp. Przejdzie ci i będziesz mógł chlać więcej, miłej zabawy!
Dzieki. ;]
Witam!
Bylem na imprezie i sie upilem tak ze nie moglem sie na nogach utrzymac. Wrocilem do domu i polozylem sie spac. Niby bylo wszystko ok ale rano po obudzeniu mialem straszne wymioty. Pozniej gdy chcialem sie napic piwa to chcialo mi sie wymiotowac, tak samo z wodka. Co mi jest? Tylko prosze o nie pisanie odpowiedzi typu przestan pic... Z gory dzieki za odpowiedz.
Znaczy co, wpadłeś tu, abyśmy Cie kłamali?
Proszę nie karmić trolla
Pijesz "rzadko" to i reakcja organizmu prawidłowa.Zżarłbyś coś zepsutego i też miałbyś wymioty.
Jeśli koniecznie chcesz przejśc do pierwszego etapu choroby alkoholowej to pij częsciej, ale mniej i nigdy na całkowicie pusty zoładek ( ale też nie bądź obżarty). W ten sposób efekty zatrucia będą słabsze i z czasem osiągniesz swoją genetycznie uwarunkowaną granicę .
Tak się robi z każdą trucizną ( no, każdą, której nawet najmniejsza dawka nie zabija od razu ) i na pewno zadziałało u mojej dobrej znajomej. Która obecnie jest na odwyku, ale to akurat mało interesujące ( bo to przecież kobieta, a w ogóle to Ci to nie grozi
)
Tylko mi tu nie marudzić. Jeśli człowiek jest na tyle zdesperowany by nauczyć się chlać i nie cierpieć potem, że zagląda na forum dla abstynentów, to kimże jesteśmy, aby odmawiać mu wiedzy Skromnej bo skromnej, a i w moim przypadku nawet nie empirycznej, ale zawsze wiedzy
Przestań pić...
Przestań pić he he. Bo co tu poradzić innegoo?
Nie wiem jaki sens ma przychodzenie osoby, która chce pić na forum ludzi, którzy nie piją i szukanie u nich sposobu na picie bez reakcji organizmu.
Nie wiem jaki sens ma przychodzenie osoby, która chce pić na forum ludzi, którzy nie piją i szukanie u nich sposobu na picie bez reakcji organizmu.
Nie da się inaczej. Jak pijesz to zawsze reakcja organizmu będzie.
Jak pijesz to trzeba potem swoje odcierpieć.
No tak. Ale czemu chcąc pic przychodzi się na forum, gdzie ludzie są przeciwni i tam szuka rozwiązania.
Wbrew pozorom nie jest to do końca dziwne, niektórzy abstynenci np. Suchy lepiej wiedzą o działaniu alkoholu na organizm niż pijący.
No tak, i gdyby ten ktoś chciał pomocy w rzuceniu picia, to by zapewne pomógł, ale raczej nie będzie przecież uczył, jak pić, zeby się dobrze po tym czuć, bo to sprzeczne z sensem istnienia tego forum.
Strony: 1