Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
To jakiś błąd czy to celowe? Jeśli tak to co było przyczyną tej zmiany?
U mnie działa.
"dano mi w darze po dwie półkule, no a mówiąc ściślej:
dwie półkule do siedzenia, a drugimi myślę...
Sprawdzilem w panelu administracyjnym i edytować mogą tylko administratorzy, moderatorzy i wtajemniczeni. Widocznie Anni po ostatnich wydarzeniach zmienił.
O łał, ale pomysł. Wcześniej koleżanka Julka (z tematu: http://forum.abstynenci.pl/viewtopic.php?id=1101) mogła sobie wyedytować i usunąć nieopatrznie podanego maila, a teraz nie może. Zemsta Anniego. Bardzo profesjonalne zagranie! Niech płaci za błąd. Zapiszmy ją jeszcze na wszelkie spam-listy. Albo najlepiej wychłostać publicznie. A niech ma!
Proszę mnie wywalić z "wtajemniczonych", ja jestem prosty człowiek, nie chcę mieć możliwości edycji. Ostatni raz sobie skorzystałem.
Ostatnio edytowany przez pęknięty klawikord (2011-02-08 15:36:35)
"dano mi w darze po dwie półkule, no a mówiąc ściślej:
dwie półkule do siedzenia, a drugimi myślę...
Na innych forach jest tak że można edytować swoją wiadomość dopóki nikt nie odpisze, jak ktoś już coś napisze to wtedy nie można, i tak powinno być i tu
bo w sumie to troche niesprawiedliwe że jedna grupa użytkowników może zmieniać sobie posty a inni nie
Zgadzam się z klawikordem. Odebranie możliwości edycji postów to nie jest dobry pomysł... Nie wiem czy to miał być akt zemsty czy nie, ale i tak tego nie popieram. Moze jednak Anni pójdzie po rozum do głowy
Zupełnie poroniony pomysł - utrudnia się życie sporej części użytkowników, żeby dokuczyć dwojgu z nich Zresztą to dokuczanie też wzbudza sprzeciw.
Co oni zawinili? Poprosili o coś dziwnego? To po prostu odmówić im i już. A tak po ludzku to ich nawet rozumiem - aczkolwiek rozumiałem też admina - dopóty, dopóki jego jedyną reakcją była odmowa spełnienia prośby. Też miał swoje racje. A ta likwidacja opcji to jakiś piramidalny absurd.
Piszę tak, choć sam korzystałem rzadko i to z względów "technicznych" (poprawianie literówek itp.).
Nie wiem czy to miał być akt zemsty czy nie
Zemsty? A za co?
Mi to przeszkodzi tylko trochę, nie będę rozpaczał, ale nie lubię niesprawiedliwości i absurdu. Zresztą, jak widzę z wypowiedzi z wątku, nie jestem osamotniony.
Chdzirep: przecież edycja już działa...
Chdzirep: przecież edycja już działa...
No, teraz faktycznie działa. No i fajnie. Tylko po co ubliżanie innym?
(to nie o Tobie)
Pozdrawiam!
Ostatnio edytowany przez Chdzirep (2011-02-11 20:07:22)
aleksandra 17-88 napisał/a:Nie wiem czy to miał być akt zemsty czy nie
Zemsty? A za co?.
Wyżej Klawikord napisał "zemsta anniego", tym się zasugerowałam, ale tez napisałam, że nie wiem czy to zemsta czy nie. Bardziej mi to jednak wyglądało na drobną złośliwość i pokazanie kto tu rządzi ... Nie ma sensu rozwijać tematu zwłaszcza że wszystko wróciło do normy
z czego również się ciesze. Niech żyje zdrowy rozsądek
Pytanie do moderatorów: co z pełnym nienawiści postem, który zgłosiłem? Dlaczego nie zniknął?
A czemu miał zniknąć? Stwierdziliśmy, że nie ma w nim nic naruszającego regulamin, złego itp.
Pytanie do moderatorów: co z pełnym nienawiści postem, który zgłosiłem? Dlaczego nie zniknął?
Chdzirep, gdzie Ty się tam nienawiści dopatrzyłeś ? Sama się zdziwiłam, że taką " aferę" zrobiłeś w momencie, kiedy już edycja działała. Co Ci przysłoniło opcję edytowania, że jej nie zauważyłeś? W Twoim poście widac pełno emocji, natomiast u Krzyśka... luźne stwierdzenie.
Trochę mi się nie chce wierzyć, że już wtedy była... ale może faktycznie nie zauważyłem. Natomiast trzeba być ślepym, by twierdzić, że "maly czlowiek po prostu chce zaistniec:) Bo skrywa glebokie zyciowe frustacje " to coś normalnego. to normalna dyskusja. Trzeba pilnować porządku, a nie stawać po stronie chamstwa. Gusiaku, swego czasu obraziłaś się na Annihilatora, gdy wyrażał się w taki sposób o Tobie, a teraz popierasz coś takiego?? Nie pojmuję. Proszę, nie psujcie mojego zdania o was!
Trochę mi się nie chce wierzyć, że już wtedy była..
Była napewno.
Gusiaku, swego czasu obraziłaś się na Annihilatora, gdy wyrażał się w taki sposób o Tobie, a teraz popierasz coś takiego??
Oj ja się na niego nie obraziłam Swego czasu po prostu go bardzo znielubiłam (mówię o "tamtym czasie"), ale on dużo dłużej i dużo bardziej na to "pracował". Słowa Krzyśka w ustach Annihiltora w tamtym czasie byłyby komplementem
Oczywiście, ze nie popieram obrażania kogokolwiek. Natomiast Krzysiek nie napisał tego wprost do Ciebie (choć zapewne Ciebie miał na myśli), rzucił tekstem sobie.
Wielu tu wyraża się niestety w podobny sposób , są posty, które bardziej " zasługują" na usunięcie. Jeśli jednak naprawdę czujesz się nadal urażony postem Krzyśka, mogę go usunąć, nie przywiązałam się do niego za bardzo
Dobra, koniec tematu. Zamykam wątek. Było o edytowaniu, edytowanie wrociło i koniec
Dobra, koniec tematu. Zamykam wątek. Było o edytowaniu, edytowanie wrociło i koniec
Tak jest! stanowczym trzeba być !
Strony: 1
Wątek zamknięty