Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3
Choć przeciwna jestem emotikonkom, to w tym momencie odczułam dokuczliwy brak tych bijących brawo:)
Prędzej bym się spodziewał takich "pukających w czoło" , ale dzięki
.
No, Murchad ma już wierszyk. A o Annim albo o Suchym, to nie wypada pisać nic mniejszego niż trzynastozgłoskowy epos , a to może mi zająć 'nieco' więcej czasu ;> .
"dano mi w darze po dwie półkule, no a mówiąc ściślej:
dwie półkule do siedzenia, a drugimi myślę...
Z resztą chyba i tak powiedziałam już o nim wiele.
I tak mam już przechlapane, powiem więc: "zresztą" Gusiaku . A ogólnie to wzruszyłem się obydwoma utworami
)). Super!!!
Ostatnio edytowany przez jokier (2011-03-30 19:48:33)
Jeżeli marzysz samotnie,
to jedynie marzysz.
Jeżeli marzysz wspólnie z innymi,
tworzysz rzeczywistość.
Tej, jak się zaostrzy moderację to już w ogóle nie będę mógł nic pisać
Na szczęście ludzie chwilowo poezją zajęci.
Tej, jak się zaostrzy moderację to już w ogóle nie będę mógł nic pisać
Mamy podzielnośc uwagi, także czuwamy cały czas Zaostrzać moderacji póki co , nie ma powodu :-)
wilczek napisał/a:Tej, jak się zaostrzy moderację to już w ogóle nie będę mógł nic pisać
Mamy podzielnośc uwagi, także czuwamy cały czas
Zaostrzać moderacji póki co , nie ma powodu :-)
Gusiak, ale Ty mi tu combo nie psuj. Rano ludzie wstano i co zobaczo? Wilcy wszędzie
No niee... Wszedłem na forum koło 19:00 i na stronce http://forum.abstynenci.pl/viewtopic.php?pid=11370 , był ciekawie zapowiadający się temat. Teraz chciałem zobaczyć jak się rozwinie, a tu lipa . Za czasów jednoosobowej władzy Anniego, takie tematy zostawały na pamiątkę (czy wszystkie, to nie wiem), a teraz "puff" i nie ma
. Czuję się nieutulony w żalu odkąd forum straciło tamten egzotyczny temat. Aż boję się myśleć ile takich tematów wcięło zanim je przeczytałem. Moderatorzy, nie bądźcie tacy!
Nie wiem o co chodzi, więc chyba mnie to ominęło Jednak, jesli Murchad to usunął, to jest duże prawdopodobieństwo, że był to spam , a nie zapowiadająca się kulturalna dyskusja.
Były tam jakieś odpowiedzi innych użytkowników?
" Tematów" dużo nie wcięło, bo rzadko kiedy usuwamy posty , które uważamy za spam.
Jeśli ktoś np wkleja wszędzie gdzie popadnie jakieś wierszyki czy rymowanki, albo rzuca jednolinijkowe hasła, tak, ze całe forum jest na czerwono, to moim zdaniem spamuje.
Z tego co wiem, to Murchad dzis usuwał posty jednej osoby, ale piszącej pod trzema nickami.
Nie sądzę, by takie zachowanie oznaczało chęć dyskusji, a jedynie chęć zaśmiecenia forum.
Ale jak mówię, w tym wypadku nie widziałam co się działo, ale wierzę w rozsądne podejście Murchada :-)
Gusiu, fakt że ten ktoś dyskutował z samym sobą używając słów wulgarnych, ale taki temacik pasowałby jako dowód na szkodliwość alkoholu .
Sorry, ale jak widzę posty w stylu czułęgo_wojtka, które służą tylko wywołaniu radości "twórcy" z tego, że zaczęła się dyskusja na ten temat to wywalam bez żadnych wyrzutów sumienia.
Gusiu, fakt że ten ktoś dyskutował z samym sobą używając słów wulgarnych, ale taki temacik pasowałby jako dowód na szkodliwość alkoholu
.
Hehe, mamy pamiątkę w innym wątku ))
Gusiu, fakt że ten ktoś dyskutował z samym sobą używając słów wulgarnych, ale taki temacik pasowałby jako dowód na szkodliwość alkoholu
.
Tylko, że komu są potrzebne tutaj takie dowody? Przecież nie nam, a dla takich jak on to żadne dowody, tylko powód do dumy :-)
Uważam, że pozostawienie tego typu "tematów" sprawi, że forum będzie na coraz niższym poziomie i zrobi się z niego śmietnik.
Jestem więc za usuwaniem jednoosobowych dyskusji z samym sobą jak i spamowania w innych wydaniach, które nic nie wnoszą.
Strony: Poprzednia 1 2 3