Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Piszę to teraz, bo potem się może zmienić i niektórym umknąć ten fakt.
Na frazę 'alkohol' w Google abstynenci.pl plasują się na 3-cim miejscu (w zasadzie nawet na 2), tuż za Wikipedią, wyprzedzając firmy ,,z branży'', różne programy z tą nazwą, a nawet... nonsensopedię. ;-)
Na taką pozycję strony ma wpływ kilka rzeczy, m.in. jej długie istnienie (6 lat), trochę linków i tekstów o tym, aktywność forum, jakieś tak aktualizacje od czasu do czasu, SEO friendly i takie tam. Konrado5 wiedział co robi, martwiąc się o swoją opinię w sieci.
U mnie wyskakuje dopiero na 10, ale dalej na głównej stronie
Ostatnio edytowany przez wilczek (2011-04-25 16:40:57)
Kurde, też możliwe, jak zwykle Google pewnie mi jakąś personifikację wyników zafundowało.
Co nie zmienia faktu, że i tak 10 też jest wysokie.
Bardzo możliwe, nie wyszukuję w sieci słowa "Alkohol" , więc moje google jest dziewicze ( oczywiście cały czas jestem zalogowany na gmaila )
Abstynent na 2, albo 3 jeśli chce się uwzględnić linki do filmików na youtube.
Z tego wynika, że alkoholu najczęściej szuka Annihilator ;D
Ostatnio edytowany przez wilczek (2011-04-25 22:33:13)
U mnie też na 10 i też mam konto na gmail'u. Trzeba byłoby sprawdzić na jakiś publicznym komputerze, albo nowym. Google śledzi swoich użytkowników bardzo skutecznie, więc każdemu wyświetla w innej kolejności.
U mnie też na 10, za to "Abstynent" na 2.
"Alkohol" - 10, "Abstynent"- 3
U mnie też na 10, za to "Abstynent" na 2.
Również
A u mnie tak jak u Gusiaka
Licząc filmy?
Annihilator, tylko nie pozycjonuj za bardzo na "alkochol", bo się zwali tyle osób, że się forum nie pozbiera .
"dano mi w darze po dwie półkule, no a mówiąc ściślej:
dwie półkule do siedzenia, a drugimi myślę...
U mnie też "Alkohol" - 10, "Abstynent"- 3
"Abstynentka" - dopiero na drugiej stronie i to nie serwis, tylko forum, a to za sprawą wpisu Sepinroth, która określiła się mianem "polskiej abstynentki".
Jak zwykle przedstawicielki rodzaju żeńskiego są niewidzialne - abstynentki rozpływają się i nikną wśród abstynentów;P
Ostatnio edytowany przez ren-ya (2011-04-27 20:16:18)
Eee tam, ostatnio taki wysyp płci żeńskiej na forum, że aż miło .
"dano mi w darze po dwie półkule, no a mówiąc ściślej:
dwie półkule do siedzenia, a drugimi myślę...
U mnie w wynikach słowa "alkohol" nasze forum jest 10, słowa "abstynent" - 2, "abstynenci" - 1.
Strony: 1