#51 2011-03-30 15:00:59

pęknięty klawikord
Abstynent
Data rejestracji: 2009-07-23
Liczba postów: 1,570

Odp: Moderowanie

Ren-ya napisał/a:

Choć przeciwna jestem emotikonkom, to w tym momencie odczułam dokuczliwy brak tych bijących brawo:)

Prędzej bym się spodziewał takich "pukających w czoło" wink , ale dzięki smile .

No, Murchad ma już wierszyk. A o Annim albo o Suchym, to nie wypada pisać nic mniejszego niż trzynastozgłoskowy epos wink , a to może mi zająć 'nieco' więcej czasu ;> .

"dano mi w darze po dwie półkule, no a mówiąc ściślej:
dwie półkule do siedzenia, a drugimi myślę...

#52 2011-03-30 19:46:38

jokier
Abstynent
Data rejestracji: 2007-11-20
Liczba postów: 1,754

gusiak napisał/a:

Z resztą chyba i tak powiedziałam już o nim wiele.

I tak mam już przechlapane, powiem więc: "zresztą" Gusiaku smile. A ogólnie to wzruszyłem się obydwoma utworami smile)). Super!!!

Ostatnio edytowany przez jokier (2011-03-30 19:48:33)

Jeżeli marzysz samotnie,
to jedynie marzysz.
Jeżeli marzysz wspólnie z innymi,
tworzysz rzeczywistość.

#53 2011-04-04 02:24:26

wilczek
Abstynent
Data rejestracji: 2006-05-07
Liczba postów: 1,211

Tej, jak się zaostrzy moderację to już w ogóle nie będę mógł nic pisać smile

Na szczęście ludzie chwilowo poezją zajęci.

#54 2011-04-04 03:10:42

Gusiak
Abstynent
Data rejestracji: 2010-01-28
Liczba postów: 2,056

wilczek napisał/a:

Mamy podzielnośc uwagi, także czuwamy cały czas wink Zaostrzać moderacji póki co , nie ma powodu :-)

#55 2011-04-04 03:38:45

wilczek
Abstynent
Data rejestracji: 2006-05-07
Liczba postów: 1,211

Gusiak napisał/a:
wilczek napisał/a:

Mamy podzielnośc uwagi, także czuwamy cały czas wink Zaostrzać moderacji póki co , nie ma powodu :-)

Gusiak, ale Ty mi tu combo nie psuj. Rano ludzie wstano i co zobaczo? Wilcy wszędzie smile

#56 2011-05-19 22:06:39

pęknięty klawikord
Abstynent

No niee... Wszedłem na forum koło 19:00 i na stronce http://forum.abstynenci.pl/viewtopic.php?pid=11370 , był ciekawie zapowiadający się temat. Teraz chciałem zobaczyć jak się rozwinie, a tu lipa sad . Za czasów jednoosobowej władzy Anniego, takie tematy zostawały na pamiątkę (czy wszystkie, to nie wiem), a teraz "puff" i nie ma sad . Czuję się nieutulony w żalu odkąd forum straciło tamten egzotyczny temat. Aż boję się myśleć ile takich tematów wcięło zanim je przeczytałem. Moderatorzy, nie bądźcie tacy!
smile

#57 2011-05-19 22:28:19

Gusiak
Abstynent

Nie wiem o co chodzi, więc chyba mnie to ominęło big_smile Jednak, jesli Murchad to usunął, to jest duże prawdopodobieństwo, że był to spam , a nie zapowiadająca się kulturalna dyskusja.
Były tam jakieś odpowiedzi innych użytkowników?
" Tematów" dużo nie wcięło, bo rzadko kiedy usuwamy posty , które uważamy za spam.
Jeśli ktoś np wkleja wszędzie gdzie popadnie jakieś wierszyki czy rymowanki, albo rzuca jednolinijkowe hasła, tak, ze całe forum jest na czerwono, to moim zdaniem spamuje.
Z tego co wiem, to Murchad dzis usuwał posty jednej osoby, ale piszącej pod trzema nickami.
Nie sądzę, by takie zachowanie oznaczało chęć dyskusji, a jedynie chęć zaśmiecenia forum.
Ale jak mówię, w tym wypadku nie widziałam co się działo, ale wierzę w rozsądne podejście Murchada :-)

#58 2011-05-20 00:13:16

pęknięty klawikord
Abstynent

Gusiu, fakt że ten ktoś dyskutował z samym sobą używając słów wulgarnych, ale taki temacik pasowałby jako dowód na szkodliwość alkoholu smile .

#59 2011-05-20 00:24:55

Murchad
Abstynent
Data rejestracji: 2008-04-28
Liczba postów: 1,784

Sorry, ale jak widzę posty w stylu czułęgo_wojtka, które służą tylko wywołaniu radości "twórcy" z tego, że zaczęła się dyskusja na ten temat to wywalam bez żadnych wyrzutów sumienia.

#60 2011-05-20 00:25:05

neofitka
Wtajemniczony
Data rejestracji: 2011-03-13
Liczba postów: 1,117

pęknięty klawikord napisał/a:

Gusiu, fakt że ten ktoś dyskutował z samym sobą używając słów wulgarnych, ale taki temacik pasowałby jako dowód na szkodliwość alkoholu smile .

Hehe, mamy pamiątkę w innym wątku smile))

#61 2011-05-20 01:11:10

Gusiak
Abstynent

pęknięty klawikord napisał/a:

Tylko, że komu są potrzebne tutaj takie dowody? Przecież nie nam, a dla takich jak on to żadne dowody, tylko powód do dumy :-)
Uważam, że pozostawienie tego typu "tematów" sprawi, że forum będzie na coraz niższym poziomie i zrobi się z niego śmietnik.
Jestem więc za usuwaniem jednoosobowych dyskusji z samym sobą jak i spamowania w innych wydaniach, które nic nie wnoszą.

Stopka

Forum oparte na FluxBB