Nie jesteś zalogowany na forum.
Wtedy raczej spytam Cię o strony, jakie odwiedzasz
Raczej o to kto sprzedał mój adres email i komu
Raczej o to kto sprzedał mój adres email i komu
Albo kto miał za zadanie szukać dla Ciebie żony zza wschodniej granicy
.....ekhm, Murchad? ;D
Po co szukać żony zza wchodniej granicy?
Właściwie to po co w ogóle szukać żony ?
Murchada zostaw w spokoju, już wystarczająco oberwał
Po co szukać żony zza wchodniej granicy?
Właściwie to po co w ogóle szukać żony
?
Murchada zostaw w spokoju, już wystarczająco oberwał
Ponoć żony zza wschodniej granicy są najlepsze
Ja żony nie szukam, więc nie wiem po co jej szukać ;D
Murchad oberwał? Ode mnie jeszcze nie zdążył oberwać ;D
A ja się pochwalę, że właśnie się zapisałam na latino solo i już się nie mogę doczekać pierwszych zajęć
A ja się pochwalę, że właśnie się zapisałam na latino solo i już się nie mogę doczekać pierwszych zajęć
Wow!!! ))
Komputery, telefony, technologia, muzyka, 18 kołowce (tiry) i to by było chyba na tyle. Pozdrawiam
Formuła 1, skoki narciarskie, minecraft, trackmania, muzyka, pobocznie też piłka nożna i ręczna, lubię łowić ryby i zbierać grzyby (zwykłe a nie halucynki xD).
Lubię oglądać filmy eksperymentalne oraz nudne kino europejskie. Interesuje mnie muzyka - głównie współczesna muzyka poważna: Scelsi, Xenakis, skandynawscy kompozotorzy itd. Chociaż moim ulubionym kompozytorem jest geniusz Jan Sebastian Bach. Lubię też wszelkie eksperymenty muzyczne.
Mało robię poza tym. Albo oglądamy filmy, albo słucham muzyki. Książek parę miesięcznie przeczytam. Tyle.
A nie znosze samochodów, imprez, studentów, polityki, telewizji i... długo by wymieniać ;p
Ja też nie lubię samochodów, polityki i alkoholu. Jestem typem wolnomyśliciela i na różne sprawy mam swoje poglady.
Interesuję się filozofią, staram się dużo czytać, słucham głównie folku i muzyki ludowej, ale także duuużo klasyki i (ciekawe zestawienie) hard rocku i muzyki metalowej.
Nałogowo fotografuję, maluję no i rzeźbię w tym także robię odlewy z brązu i ceramikę oraz projektuję przedmioty codziennego użytku. Dużo piszę... rzadziej wiersze i jestem w trakcie pisania książki właściwie to dwóch... Do tego trenowałam (bo teraz nie mam czasu) Fireshow (kijem) i wyczynową jazdę na rowerze górskim. Fascynują mnie stare motocykle, samochodów jako środka transportu nie cenię, ale sam wygląd, choćby Ford Mustang Shelby ehhhh. Uwielbiam morze i miałam okazję płynąć Darem Młodzieży, marzy mi się by kiedyś uczyć się w Akademii Morskiej... Ale to tak kiedyś... Czasami jak mam chwilę oglądam filmy psychologiczne i bajki
A ja lubię samochody. Szczególnie, jak się coś zepsuje i można sobie podłubać .
"dano mi w darze po dwie półkule, no a mówiąc ściślej:
dwie półkule do siedzenia, a drugimi myślę...
Ja nie rowerowy Jakoś mnie to nie interesuje. Na samochodach się nie znam, ale lubię wygląd starych amerykańskich, zwłaszcza Mustanga z 1967. Nad morzem ostatnio byłem jak miałem 6 lat, więc nie wiem, czy lubię, za to lubię góry.
Jeżeli chodzi o moje zainteresowania to pasjonuje mnie gra w szachy.
Gram już 11 lat i ciągle uczę się czegoś nowego, jestem zaawansowanym graczem, biorę udział w turniejach i nawet raz wygrałem 150 zł. Teraz grywam w internecie i trenuję do kolejnych turniejów.
A moim zainteresowaniem jest wkurzanie piorunixa, gdy gra w szachy w necie
Murchad, czyżbyś pokonywał Pioruniksa?
Szachy, to chyba jedyna rzecz, której mnie nauczył mój ojciec. Ale nie pamiętam kiedy ostatnio grałem, nie ma czasu ani okazji. Poziom mój mizerny, ale czasem nawet mi się przypomni jak się robi bicie w przelocie albo roszadę .
"dano mi w darze po dwie półkule, no a mówiąc ściślej:
dwie półkule do siedzenia, a drugimi myślę...
No wiesz co Klawikord! Piorunix wyraźnie napisał, że dobrze gra w szachy. Miałam przyjemność z nim grać, a Murchad miał przyjemność nam przeszkadzać. Nie odważył się przegrać z Piorunixem.
I sie nie odważę Dziękuję bardzo. Wolę, żeby moj król chwilę pożył.
Murchad miał przyjemność nam przeszkadzać.
Ty też razem ze mną czasem przeszkadzałas jak grał z innymi. Nie pamiętasz?
Szachy, to chyba jedyna rzecz, której mnie nauczył mój ojciec. Ale nie pamiętam kiedy ostatnio grałem, nie ma czasu ani okazji. Poziom mój mizerny, ale czasem nawet mi się przypomni jak się robi bicie w przelocie albo roszadę
.
Jakbym siebie słyszała... Mój ojciec się nigdy mną nie interesował, ale trzeba mu przyznać, że w szachy był zawsze bardzo dobry.
Mój też się mną nie interesował (w końcu to wątek o zainteresowaniach), ale w szachy to nie on mnie nauczył grać.
Tak sobie zaczęłam czytać tego posta od samego początku i było coś o galerii abstynenckiej. Nie zamierzacie zrealizować tego pomysłu? Czy może już coś jest,ale ja nie doczytałam... ?
Ostatnio edytowany przez Dracovenator (2012-03-21 23:32:05)
Raczej nie ma. Myslę, że bym zauważył.
Moje zainteresowania:
- rysowanie,
- kolarstwo górskie,
- świat czyli wszystko co w nim jest,
- książki,
- filmy,
- rolki,
- bieganie,
- pojazdy.