Nie jesteś zalogowany na forum.
Dlaczego zastąpiono "buźki" klawiaturowe ikonkami?? Moim zdaniem te tradycyjne ładniej wyglądają na ekranie.
Niedopatrzenie słitaśne z mojej strony - już poprawiłem.
Oo, czyli coś dłubane było przy forum? Tak przy okazji... czy ma ktoś ostatnio problemy z zalogowaniem się? Bo u mnie coś takiego zaczęło występować.
"dano mi w darze po dwie półkule, no a mówiąc ściślej:
dwie półkule do siedzenia, a drugimi myślę...
U mnie od dawna nie da się zalogować na forum przy pomocy Opery. Co ciekawe, na komputerze u brata da się, ale tam gdzie mieszkam nie. Dlatego gdy chcę się zalogować, muszę włączać Mozillę. Ot, w tej chwili chociażby...
U mnie od dawna nie da się zalogować na forum przy pomocy Opery. Co ciekawe, na komputerze u brata da się, ale tam gdzie mieszkam nie. Dlatego gdy chcę się zalogować, muszę włączać Mozillę. Ot, w tej chwili chociażby...
Usuń ciastka (cookies) związane z domeną *.abstynenci.pl
U mnie, dla odmiany problem jest w Firefoksie. Tak jakby dopiero za drugim razem da się logować. Ale chyba wiem o co chodzi. Czy wcześniej po wejściu na abstynenci.pl/forum było od razu przekierowanie na forum.abstynenci.pl ?
Chdzirep, jak wchodzisz na forum, jaki adres wpisujesz?
Chdzirep, jak wchodzisz na forum, jaki adres wpisujesz?
Ja wpisuję www.abstynenci.pl i zawsze wchodzę przez serwis.
Znowu się elektroniczne emotki włączyły.
Może to naprawić tylko Annihilator
Podobnie jak to, że zły czas się wyświetla przy dodawaniu postów.
Podobnie jak to, że zły czas się wyświetla przy dodawaniu postów.
Faktycznie, to zrobiło ze mnie rannego ptaszka! ;D
Na Operze 12 źle wyświetlają się polskie znaki w nagłówku forum. Coś nie tak z kodowaniem.
Na Operze 12 źle wyświetlają się polskie znaki w nagłówku forum. Coś nie tak z kodowaniem.
Nikomu ( i to od dawna) nie wyświetlają się polskie znaki w nagłówku ;D
Tak się kończy bluźniercze ISO zamiast UTF'a
Raczej tak się kończy forum, jak admin zaczyna pić [no co, chyba mogę mieć swoją teorię spiskową?].
Dziwna rzecz odnośnie godzin: gdy jest się zalogowanym (przynajmniej gdy ja jestem zalogowany) godziny dodania postów wyświetlają prawidłowo, ale gdy jest się niezalogowanym, godziny dodania postów cofają się o dwie godziny!
Bo przy niezalogowaniu jest inna strefa czasowa, a jak się zalogujesz, to się przesuwa. Swoją drogą w profilu możesz sobie ręcznie przestawić, jaką strefę ma wyświetlać, 0 jest właściwa, w sumie nie wiem czemu Może przed zalogowaniem jest normalnie GMT, a po zalogowaniu GMT = GMT +2
)
Ostatnio edytowany przez Madzius (2012-06-07 13:57:55)
My jesteśmy w GMT+1
No to wiecie, sobie to zmieńcie jak macie złą godzinę.
Próbowałem, ale nie działało (wtedy, nie wiem jak jest teraz).
Mam w profilu +1 (CET) (mimo, że chyba należałoby dać +2, bo teraz jest u nas letni CEST). Jak się zaloguję i coś napiszę o godzinie 11:00, to forum wyświetla mi, że napisałem to (a właściwie, że dopiero napiszę) o 12:00.
Po wylogowaniu, ten sam wpis ma godzinę 9:00.
Dobry jest czas ustawiony na serwerze? (o ile to w ogóle serwer, hmm)
Ale szczerze mówiąc, to nie zwracałem uwagi, jak było wcześniej.
Ostatnio edytowany przez pęknięty klawikord (2012-06-23 12:20:55)
U mnie teraz jest dobrze.
U mnie po zalogowaniu jest dobrze, natomiast na "niewylogowanym" , jest czas o godzinę do tyłu.
Edit: teraz na "niewylogowanym" mam dwie do tyłu =/
U mnie po zalogowaniu jest dobrze, natomiast na "niewylogowanym" , jest czas o godzinę do tyłu.
Rozregulowany cykl masz.
Gusiak napisał/a:U mnie po zalogowaniu jest dobrze, natomiast na "niewylogowanym" , jest czas o godzinę do tyłu.
Rozregulowany cykl masz.
Od kiedy to się znasz na kobiecych cyklach? W najnowszym Bravo napisali?