Nie jesteś zalogowany na forum.
Cześć, jestem Thynr i mam 17 lat. Jestem abstynentem pierwotnym. Gram w zespole metalowym, gdzie (w środowisku metalowym)nie ma prawie nikogo kto by postępował tak jak ja. Na imprezy nie chodzę, nie jestem zapraszany na nie właśnie z powodu mojej abstynencji. Zresztą imprez nienawidzę.wiele razy proponowano mi alkohol, za każdym razem odmawialem. Większość osób szanuje moja decyzję, jednak ponoć są osoby, które śmieją się z tego za moimi plecami. Dodam że jestem osobą lubianą, jednakże bardzo nieśmiałą. Interesuje się reżyserią filmów, montażem, muzyką metalową i klasyczną oraz kulturą arabską. Tyle tytulem wstępu
Ostatnio edytowany przez Thynr (2012-08-08 00:35:30)
Cześć, jestem Thynr i mam 17 lat.
Cześć, jestem Naczelnym Abstynentem Rzeczypospolitej, mam 57 lat i serdecznie Cię witam w naszych szeregach :-).
Ostatnio edytowany przez jokier (2012-08-08 00:43:41)
Jeżeli marzysz samotnie,
to jedynie marzysz.
Jeżeli marzysz wspólnie z innymi,
tworzysz rzeczywistość.
Witam szanownego rówieśnika, już myślałem, że tylko ja nie piję alkoholu w tej grupie wiekowej. Na jakim grasz instrumencie?
Witaj :-)
Mamy jego zainteresowanie podobne ;-)
Cześć. Green nie mów, że wszyscy tu tacy wiekowi;)
Gitara basowa
Green nie mów, że wszyscy tu tacy wiekowi;)
Kajam się Chodziło mi o ludzi w okresie licealnym.
Thynr: miałem raz w rękach bas (bezprogowy) i od tamtej pory jestem pełen uznania dla ludzi, którzy potrafią to cudo obsługiwać Grałem trochę na gitarze, ale to już przeszłość. Za to jakiś miesiąc temu zacząłem się uczyć grać na perkusji, więc może coś z tego będzie.
Twój zespół umieszcza jakieś utwory w internecie?
Tak. Na facebooku: Genocyde. Na Youtubie: kanał Genocyde Official.
Cześć!
Green: powodzenia życzę z grą na perce .
Cześć
"dano mi w darze po dwie półkule, no a mówiąc ściślej:
dwie półkule do siedzenia, a drugimi myślę...
Cześć
O proszę, metal i kultura arabska. Jeżeli znasz jakieś zespoły łączące te dwa świata, to byłabym wdzięczna za podrzucenie, ostatnio zainteresowałam się tematem oriental metalu
Ostatnio edytowany przez Madzius (2012-08-09 16:11:50)
Hmm.. oriental metal? Na myśl przychodzi mi tylko jeden zespol: Melechesh (chyba tak się to pisze )
Green: powodzenia życzę z grą na perce
.
Dzięki. Nie miałem talentu do gitary, może z perkusją będzie inaczej. Dam Ci znać za kilka lat, może zrobimy jam session To by było coś: pierwsza w dziejach niepijąca sekcja rytmiczna
Sprawdzałem Wasz profil na youtube, ale jakość nagrania nie pozwala mi ocenić Waszej gry. Ale będę tam zerkał co jakiś czas, czekam aż wrzucicie coś własnego. Może spróbujecie nagrać jakieś demo na komputerze? Jakość nie będzie powalająca, ale to ciągle lepsze niż nagrywanie kamerą.
Znam Melechesh, byłam i na koncercie, w zeszłym roku supportowali Samaela
Póki co też właśnie tylko Melechesh i prześwietny Orphaned Land oraz orientalne już bardziej z wpływami hinduskimi Betray My Secrets i SpiRitual. Ufam, że jest ich więcej, będę szukać )
Witam nowego użytkownika
@Madziuś: Może tu: http://rateyourmusic.com/list/InTheLocusOfBone/oriental_influence_in_metal_music coś znajdziesz.
Green: nagranie to jest z czasów, kiedy dopiero zaczynalismy grać,przez co lepiej tego nie słuchać.Demo planujemy poki co. Niedługo damy na yt nasz ostatni koncert.
Metal zajebista muza nie ma co ^^
Thynr: Ok, będę co jakiś czas sprawdzał Wasz kanał.
Skoro już jesteśmy w tematyce muzycznej, to może pochwal się ulubionymi wykonawcami.
Witam! Wiem coś o abstynencji wśród metalowców. Jeżeli więc chodzi o stereotypy co do których jest się przekonanym, że są bardzo trafne - to nie do końca prawda, że wszyscy metalowcy piją. Pozdrawiam fanów Samaela
Coś w tym musi być. Z tego co pamiętam, to chyba koleżanka Madzialenka zna dość blisko pewnego niepijącego metalowca .
"dano mi w darze po dwie półkule, no a mówiąc ściślej:
dwie półkule do siedzenia, a drugimi myślę...
Tylko ciekawe czy koleżanka Madzialenka nadal jest abstynentką... ;-)
A właśnie! Już od dawna miałem zapytać - czy ktoś wie, co się z nią dzieje?? Od dawna nie zagląda na forum (już od okołu roku).
Ja czasem zamienię z nią kilka słów. Kilka tygodni temu twierdziła, że nadal jest.
Kilka tygodni temu ...
Poza tym juz wtedy pewne sprawy były jej, że tak powiem obojętne.