#76 2014-12-19 13:35:59

Abstynent
Gość

Odp: akoholizm nie istnieje

Przepraszam za moje wczorajsze wyczyny na tym forum. Dziś rano mocno pożałowałem wczorajszego picia i tego co narobiłem, nie pierwszy raz poza tym.

Przepraszam też jeżeli kogoś uraziłem, nie wiem czy te wypowiedzi wyżej za które mi wstyd to wszystkie moje z wczoraj czy część została usunięta.

Jak to możliwe to proszę o usunięcie moich wczorajszych wygłupów, żałuję tego co narobiłem, tutaj i nie tylko tutaj.

I tak jestem już spalony na tym forum, jednak widzę, że najwięcej odpowiadała mi wczoraj użytkowniczka Gusiak, za co i dziękują i przepraszam, nie jestem a bynajmniej staram się nie być taki za jakiego po wczorajszym dniu na pewno mnie uważasz.

Chyba najlepiej będzie jak nigdy się już tu nie pojawię, albo jak nigdzie po pijaku nie będę się pojawiał.

Alkohol, fajki i inne narkotyki to zło podstępnie uzależniające i życzę Wam na święta byście nigdy nie popełnili mojego błędu i nie wpadli w to. W nałogi w które wpadłem i już pewnie nigdy nie wyjdę.

Jeszcze raz przepraszam i żegnam.

#77 2014-12-19 16:27:43

Gusiak
Abstynent
Data rejestracji: 2010-01-28
Liczba postów: 2,056

Odp: akoholizm nie istnieje

Widzisz, miałam rację, nie jesteś idiotą :-)
Wyjście jest zawsze- trzeba chcieć.
Zapisz się na terapię jak najszybciej, masz całe życie przed sobą- NIE ZMARNUJ GO.
Życzę powodzenia i pozdrawiam.

A tutaj o ile bedziesz trzeźwy, to możesz zaglądać i się wypowiadać, nie ma żadnego problemu.

Stopka

Forum oparte na FluxBB