Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Roku bez trosk i zmartwień, życia w zdrowiu i miłości, przyjaźni oraz szczęściu.
Oby najskrytsze Wasze marzenia znalazły urzeczywistnienie, a każdy dzień przynosił tylko radość i uśmiech.
Szczęśliwego Nowego Roku,
życzy Bartosz78
P.S. Wytrwałości w abstynencji nie będę życzył, bo to nie forum dla alkoholików. 😊
Dzięki i wzajemnie wszystkiego dobrego! Duzo szczęścia, radości i pomyślności :-))
Spełnienia planów, zdrowia i miłości .
"dano mi w darze po dwie półkule, no a mówiąc ściślej:
dwie półkule do siedzenia, a drugimi myślę...
To życzenia chyba tylko dla Klawikorda. Ja swoją połówkę już znalazłam, z etgo co kojarzę to Bartosz chyba też,
Gusiaczek, dokładnie tak. Moja luba nietrunkowa jak i ja.
To życzenia chyba tylko dla Klawikorda. Ja swoją połówkę już znalazłam, z etgo co kojarzę to Bartosz chyba też,
Nigdy nie wiadomo... może połówce przyjdzie to z czasem? Chciałbym. Chyba jest to możliwe, prawda?
Wszystko jest mozliwe. Mi i mojemu mężowi przyszło to z czasem. A uwierz mi... gdyby ktoś mi kiedyś powiedział, że będę abstynentką a i jeszcze z moim partnerem...to prędzej bym myślała, zę strzelę 6kę w totolotka!
A... i kiedyś napisałam sobie listę życzeń-marzeń...
Widniał (nadal widnieje, bo stoi to u mnie w małej ramce) na niej punkt :
- mięć męża abstynenta.
Napisałam to jak sama jeszcze piłam. No i proszę: czary mary, mam męża abstynenta ;-)
A najlepsze to, że prawie każdy z punktów już się spełnił. ( reszta była tak samo nierealna na tamten moment jak mąż abstynent).
Także, naprawdę WSZYSTKO jest mozliwe.
Dzięki Gusiak
Spóźnione, ale szczęścia w nowym roku. Niech się wiedzie wszystkim.
Strony: 1