#26 2019-03-02 00:55:38

jokier bis
Gość

Odp: Czy mogę uznawać się za abstynenta pierwotnego?

Suchy napisał/a:

To nie kwestia bycia naczelnym detektywem... To po prostu utrzymywanie kontaktu z wieloma byłymi forumowiczami poza tym forum, rozmowy z nimi...

To jak wyglądają Twoje rozmowy i kontakty to widać po ostatniej stronie linkowni. Cała strona linków i zero jakichkolwiek odpowiedzi, nie mówiąc już o dyskusji. Jak chcesz, to mogę Ci udowodnić, że wszystkie zalinkowane artykuły są zwykłą, kłamliwą, alkoholową propagandą nie mającą nic wspólnego z obiektywną rzeczywistością. Poza tym nie jestem wcale pewien czy rzeczywiście miałem Ciebie na myśli w odpowiedzi udzielonej ostatniemu Gościowi. Raczej sprawdziło się przysłowie o stole i nożycach.

#27 2019-03-03 12:26:22

Suchy
Abstynent
Data rejestracji: 2006-09-03
Liczba postów: 3,204

Tradycyjnie jokier ma spore problemy z elementarną logiką. Na tym forum prócz kilku botów i nas dwóch nie ma nikogo innego, nikogo innego prócz mnie nie mogła więc dotyczyć Twoja aluzja...

Pod moimi linkami nie ma dyskusji bo na forum praktycznie nikogo nie ma, kto miałby więc dyskutować? A spora część z aktywnych tu kiedyś osób odeszła z powodu niezdolności do znoszenia Twojego pajacowania na pograniczu zaburzenia psychicznego. Wiem to stąd, gdyż te osoby od dawna tu nie zaglądają, natomiast mam z nimi częsty kontakt poprzez inne media.

#28 2019-03-03 18:41:14

jokier bis
Gość

Suchy napisał/a:

Tradycyjnie jokier ma spore problemy z elementarną logiką. Na tym forum prócz kilku botów i nas dwóch nie ma nikogo innego, nikogo innego prócz mnie nie mogła więc dotyczyć Twoja aluzja...

Pod moimi linkami nie ma dyskusji bo na forum praktycznie nikogo nie ma, kto miałby więc dyskutować? A spora część z aktywnych tu kiedyś osób odeszła z powodu niezdolności do znoszenia Twojego pajacowania na pograniczu zaburzenia psychicznego. Wiem to stąd, gdyż te osoby od dawna tu nie zaglądają, natomiast mam z nimi częsty kontakt poprzez inne media.

O problemach z elementarną logiką świadczyłoby zamieszczanie linków do bzdurnych, spreparowanych przez mafię alkoholową artykułów specjalnie dla mnie bo od dawna wiem czego mogę się po nich spodziewać i tylko szkoda mi osób mniej zorientowanych w technikach ogłupiania, które jednak to czytają.

#29 2019-03-03 21:43:29

Suchy
Abstynent
Data rejestracji: 2006-09-03
Liczba postów: 3,204

Kiedy jokier zrozumiesz, że fundamentalną przyczyną spożywania przez ludzi etanolu są nie działania jakiejś mafii a doświadczanie przez spożywających narkotycznych efektów działania tejże substancji, które przez olbrzymią większość ludzi są uznawane za wyjątkowo przyjemne.

#30 2019-03-03 23:55:00

jokier bis
Gość

Suchy napisał/a:

Kiedy jokier zrozumiesz, że fundamentalną przyczyną spożywania przez ludzi etanolu są nie działania jakiejś mafii a doświadczanie przez spożywających narkotycznych efektów działania tejże substancji, które przez olbrzymią większość ludzi są uznawane za wyjątkowo przyjemne.

#31 2019-03-04 00:51:16

jokier bis
Gość

Suchy napisał/a:

Cóż, mogę tylko delikatnie powiedzieć, że jeżeli naprawdę wierzyłbyś w to co napisałeś powyżej to byłbyś wyjątkowo naiwny. Sam jednak myślę niestety, że naiwny nie jesteś. Dlatego powinieneś przynajmniej czytać to co linkujesz bo archiwum mafii, które tworzysz, dla inteligentnego czytelnika oznacza jej dekonspirację. Kłamstwa rozproszone są po prostu do zdemaskowania znacznie trudniejsze. Jeżeli w jednym artykule, dla uwiarygodnienia rzekomego pijaństwa JPII, stoi że Ratzinger jest abstynentem, a Ty zaraz potem, na podstawie innego artykułu, temu zaprzeczasz to kłamstwo widoczne jest jak na dłoni. Albo jeżeli zamieszczasz setki artykułów podsumowujących rzekome badania naukowe potwierdzające dobroczynny wpływ niewielkich iloci alkoholu na zdrowie, a potem kolejne artykuły mówiące o tym, że teraz naukowcy doszli do innych wniosków to podważasz wiarygodność całego aparatu mafijnej propagandy i jego "uczonych". Weź pod uwagę, że dla mafii pracują setki pismaków i o ile produkty ich fantazji rozproszone po różnych publikatorach mogą spełniać swoją ogłupiającą funkcję, to zebrane w jednym miejscu mogą tylko śmieszyć. Niestety nie dotyczy to czytelników bezkrytycznych wobec znaczenia strategicznej roli tych publikatorów w kształtowaniu ich myślenia, czyli młodzieży oraz osób, które przeszły już, stymulowaną przez mafię, wstępną obróbkę. 
Przyczyną spożywania przez ludzi etanolu jest ich wiara w kłamstwo, że nadaje się on do spożycia.

Stopka

Forum oparte na FluxBB