Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Czy ktoĹ coĹ schrzaniĹ na forum?
Od dĹuĹźszego czasu nie widzÄ polskich znakĂłw, ba - nawet wcale nie widzÄ treĹci postĂłw (dopiero po klikniÄciu przycisku "cytuj" mogÄ przeczytaÄ co w nim jest; zaznaczyÄ tekstu Ĺźeby podĹwietliÄ teĹź nie da rady).
To samo na róşnych przeglÄ
darkach (Firefox, Chrome), róşnych urzÄ
dzeniach (Windows, Android).
WyglÄ
da to tak:
https://imgur.com/w15n2lO
Nawet teraz jak piszÄ to podglÄ d postu jest pusty.
Sorry, wyjaĹnienie jest takie, Ĺźe byĹem zajÄty, a trzeba byĹo zejĹÄ ze starej wersji PHP, bo jest zabugowana.
Nowa wersja nie obsĹuguje tego forum, tzn. to forum, oprogramowanie, jest tak stare.
Trzeba jak najszybciej przenieĹÄ siÄ na coĹ nowszego.
Zdaje sobie sprawÄ, wiÄc miesiÄ c, dwa moĹźna przeczekaÄ. Ew. mogÄ wysĹaÄ e-mail masowy do wszystkich zarejestrowanych tutaj adresĂłw.
Ale generalnie na Twoja odpowiedĹş najbardziej czekaĹem, bo Ty stworzyĹeĹ najwiecej wÄ tkĂłw z linkami/streszczeniami. Jakbym tam wywaliĹ stare forum i zaĹoĹźyĹ nowe od 0, to mĂłgĹbyĹ nie byÄ zadowolony, Ĺźe tak bez sĹowa, nagle caĹa Twoja twĂłrczoĹÄ zniknÄĹa.
ZaĹoĹźenie nowego forum od 0 nie jest zĹym pomysĹem. Ja siÄ nie obraĹźÄ. SzczegĂłlnie, Ĺźe mam stare forum praktycznie w 100% zarchiwizowane na dysku, w tym wszystkie swoje watki, linki itp. Na nowym forum wiÄkszoĹÄ z tych rzeczy bym tam powrzucaĹ od nowa. Aktualne forum z tymi bĹÄdami odrzuca odrzuca potencjalnych uĹźytkownikĂłw. A szkoda, bo abstynencja, przynajmniej w mediach spoĹecznoĹciowych staje siÄ coraz bardziej popularna.
PodsumowujÄ
c, jeĹli masz ochotÄ, czas i moĹźliwoĹci to moim zdaniem warto stworzyÄ forum od nowa, po jego zbudowaniu na wszystkie dostÄpne tu maile wysĹaÄ stosowny komunikat. Ja na nowym forum na pewno aktywnie zaistniejÄ i odtworzÄ wiÄkszoĹÄ mojej twĂłrczoĹci i bÄdÄ aktywnie dziaĹaÄ. Miejmy nadziejÄ, Ĺźe coĹ siÄ odrodzi.
Troche szkoda byloby pozbywac sie starych tematow. Rzadko, bo rzadko, ale zdarza sie, ze wracam do staroci. Ostatnio mnie naszla ochota na znalezienie wpisu Konrado, jak to dzielil ludzi na glupich oraz "nieglupich, ale nie madrych" - czy jakos tak :) .
A konwersja nie wchodzi w gre? JakieĹ 7 lat :) temu wspominales o tym:
http://forum.abstynenci.pl/viewtopic.php?id=1387
Może będzie już działać poprawnie...
Ooo, nie spodziewałem się, że tak szybko - dzięki.
Nawet polskie znaki są ok. Widzę, że jedynie te z okresu przejściowego się zrąbały. Ale nie ma tego dużo.
Hmm... coś mi się wydaje, że ten temat był dłuższy, a kilku pierwszych wpisów nie ma. Trochę niepokojące... czy nic więcej się nie rozsypało?
"dano mi w darze po dwie półkule, no a mówiąc ściślej:
dwie półkule do siedzenia, a drugimi myślę...
Ooo, nie spodziewałem się, że tak szybko
- dzięki.
Nawet polskie znaki są ok. Widzę, że jedynie te z okresu przejściowego się zrąbały. Ale nie ma tego dużo.Hmm... coś mi się wydaje, że ten temat był dłuższy, a kilku pierwszych wpisów nie ma. Trochę niepokojące... czy nic więcej się nie rozsypało?
Te, pęknięty, a Twoje stare hasło działało czy musiałeś resetować?
Zadziałało bez resetu.
"dano mi w darze po dwie półkule, no a mówiąc ściślej:
dwie półkule do siedzenia, a drugimi myślę...
Strony: 1
Wątek zamknięty