Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Nie zauważyłem Twojego bloga - nie powiem, fajnie pisany.
Może chciałabyś jakiegoś bloga abstynenckiego pisać? Szkoda talentu zmarnować, a blog to zawsze coś, codzienne dywagacje, wybory i 100 myśli na te tematy?
Dziękuję:)
Hm, mogłabym się za coś takiego zabrać, nie byłoby to dla mnie dużym problemem. Co konkretnie miałoby się tam znaleźć? Artykuły odnośnie alkoholu plus komentarze oraz własne przemyślenia/obserwacje? A nawet Wasze opinie na niektóre tematy:)
Myślę, że rzeczywistość.
Przykładowo: idziesz gdzieś na jakąś imprezę, na której wiesz, że będzie picie (o ile pójdziesz). To piszesz o swoim przemyśleniach po, na imprezie i po niej, opisując wydarzenia na bierząco.
Taki blog zwyczajnego, młodego abstynenta, może sprawiać wrażenie nawet jakiegoś zagubionego w tym świecie lub coś takiego. ;-)
Hm, to niegłupi pomysł. A może taki wspólny blog, gdzie każdy z nas mógłby się wypowiedzieć? Byłoby ciekawiej:)
Hm, to niegłupi pomysł. A może taki wspólny blog, gdzie każdy z nas mógłby się wypowiedzieć? Byłoby ciekawiej:)
Ja już parę wpisów blogowych na abstynenci.pl miałem... jak ktoś chce, to nie widzę problemu - wystarczy zgłosić;-)
Jak ktoś chce coś w domenie, np: blog-kogos.abstynenci.pl lub ktos.abstynenci.pl - nie ma problemu, podobnie jak z oprogramowaniem do tego celu (nie ma problemu).
Byłoby po prostu ciekawiej, ponadto ja często na imprezy nie chodzę, (ale zawsze jestem raczona opowieściami z nich). Poza tym, nie chciałabym, ażeby taki blog miał tendencję do znacznego wywyższania abstynentów nad ludźmi pijącymi, tj. nie gloryfikował abstynentów;)
Strony: 1