Witaj na forum serwisu www.abstynenci.pl, który stara się zrzeszać abstynentów, czyli ludzi niepijących napojów alkoholowych.
Nie jesteś zalogowany(a).
Drogie towarzyszki i towarzysze!
Wpadłem niedawno na taki pomysł, cóż, realny, ale osobiście nie odważyłbym się na jego realizację. Pomysł ten to impreza całkowicie poświęcona abstynencji. Prelekcje na temat, koncerty kapel niepijących itd itd. Byłoby to wyjątkowe i dziwne. Z pewnością byłoby o nas głośno, a jako główny gwóźdź programu wymyśliłem wielkie marnowanko - zaprosilibyśmy abstynentów z całej Polski z flaszkami, jakie mają, a nie wypiją. Wszystkich ustawimy w pięknym rządeczku i na żywo poleci transmisja we wszystkich telewizjach, jak to Polacy, naród najbardziej pijący po Rosjanach tłucze setki flaszek wybornych alkoholi i wylewa ich zawartość na bruk...
Wyobrażacie sobie publiczność? :DDD Akcje ze spuszczaniem w klozecie to naprawdę małe piwo w porównaniu z taką mega-akcją :D Myślę, że trzebaby poważnej ochrony, bo pijący mogliby zakłócać porządek ;)
Jak mówię, jest to temat raczej marzenie, nie wezwanie do organizacji, tym niemniej, jeśli ktoś się za to weźmie :D
"Trzeba" i "by" piszemy oddzielnie:)
Masz rację, to pomysł marzenie, ciężko byłoby ze sponsorami:P Chociaż to wcale nie jest niemożliwe...
No to bierzemy się do roboty? Tylko ja nie podejmę się na pewno odpowiedzialności związanej z organizacją bo ja nie mam czasu a i szczerze powiedziawszy ni cholery nie wierzę w autentyczność tej szlachetnej idei ;)
Szponeczko, ja prosty chłop ze wsi, nie wymagaj ode mnie ;)
Jesteśmy właśnie po trzech piwach i wasz pomysł wydaje nam się równie barbarzyński, jak po dwóch...
Z tego wszystkiego musimy się napić... Dzięki!!!
Czy multikonta jednego chłopca, któremu wydaje się,że zrobił najlepszy numer świata i teraz opowiada wszystkim kolegom jaki jest super, bo napisał na forum dla abstynentów, że pije alkohol są karane banem? Vide - alkoholicy i devastator to jeden i ten sam przygłup. Ale to ślepy by nie zauważył :P
devastator napisał:
Jestem ekspertem od spraw alkoholu. Proszę o zadawanie pytań.
Ja mam, jak to możliwe, że ekspert wypił trzy piwa (pewnie na pięciu) i wchodzi na forum dla abstynentów?
Jezu, ja teraz w pełni rozumiem jak bardzo żałośni są ludzie, którym wydaje się,że są fajni bo piją. Poważnie, w tym momencie udało mi się to pojąć w stu procentach :D Dzięki chłopaki, zyczę pomyślnego zdania gimnazjum najdalej za trzecim razem!
A po co banować? Jeszcze powiedzą, że abstynenci są przeciw wolności słowa :) , więc dobrze że można pisać bez rejestracji... No i w końcu sama im dziękujesz za uświadomienie :) .
Nie ma drugiego takiego forum.