#1 2010-08-21 00:40:01

AbstinentLord
Forumowicz
Data rejestracji: 2010-08-21
Liczba postów: 4

Najgorsze sceny jakimi uraczyli was pijący.

Witam wszystkich, proszę wypisywać tutaj swoje najgorsze doświadczenia z osobami które z sympatią podchodzą do spożywania alkoholu, jakie nieprzyjemności was spotkały z ich strony, lub jakich upokarzających, godnych pogardy rzeczy dopuściły one ze względu na alkohol.

#2 2010-08-21 22:54:51

pęknięty klawikord
Abstynent
Data rejestracji: 2009-07-23
Liczba postów: 1,570

Odp: Najgorsze sceny jakimi uraczyli was pijący.

A w jakim to celu? Jakieś nagrody dla opowiadającego najstraszliwszą opowieść? smile
Akurat mnie nie spotkała jednorazowo rzecz tak okrutna żebym to szczególnie rozpamiętywał. Raczej są to rzeczy powtarzające się do znudzenia:
liczba imprez * liczba pijących osób = ilość "no ze mną się nie napijesz" - i tym podobne historie.

Ostatnio w miejscu całkiem nieimprezowym słuchałem opowieści dwóch kompletnie trzeźwych koleżków. Obaj całkiem normalni, kulturalni i ambitni. Obaj mówili, że kiedyś nierzadko zdarzało im się jeździć po alkoholu. Mówili to bez żadnego skrępowania i wstydu - "no bo jak tu nie jechać, kiedy trzeba jechać" i w ogóle brak myślenia. Takich rzeczy nie lubię. Można by rzec, zgodnie z Twoimi określeniami, że to godne pogardy.

"dano mi w darze po dwie półkule, no a mówiąc ściślej:
dwie półkule do siedzenia, a drugimi myślę...

#3 2010-08-22 17:33:56

AbstinentLord
Forumowicz

Fajnie że ktoś odpisał ale chodzi mi raczej o zdarzenia o których wiemy że miały miejsce, więc może ja coś opowiem.

Kiedyś kolega opowiadał mi jaka była u niego impreza jak to wszyscy się upili, dziewczyny, chłopacy i co później się działo, no właśnie. Jeden z kolegów był kompletnie pijany i leżał mimo że był przytomny, wtedy jeden z uczestników libacji wpadł na ''genialny pomysł'' żeby to wykorzystać. Wziął rękawiczki medyczne zsunął spodnie leżącemu, majtki i zaczął go masturbować (sic!), ku uciesze zgromadzonych!!! Jak by tego było mało nagrywali to zdarzenie telefonami komórkowymi.

Po tej orgii, kolega chciał mi ten film pokazać ale jego znajomi usunęli go i pewnie on sam kiedy wytrzeźwiał hmm, dlaczego? to oczywiste, ZE WSTYDU!!! Gdyby byli trzeźwi NIGDY by czegoś takiego nie zrobili!!! nie trudno się domyślić co by było gdyby ten film przeciekł i zobaczyli by go krewni, znajomi ''imprezowiczów'' i cały świat. Potem się tylko dziwić czemu w Polsce tyle samobójstw, bo przecież to taka dobra dziewczyna albo chłopak był(sic!!!!!!).

#4 2010-08-23 12:02:06

Gusiak
Abstynent
Data rejestracji: 2010-01-28
Liczba postów: 2,056

AbstinentLord napisał/a:

Kiedyś kolega opowiadał mi jaka była u niego impreza jak to wszyscy się upili, dziewczyny, chłopacy i co później się działo, no właśnie. Jeden z kolegów był kompletnie pijany i leżał mimo że był przytomny, wtedy jeden z uczestników libacji wpadł na ''genialny pomysł'' żeby to wykorzystać. Wziął rękawiczki medyczne zsunął spodnie leżącemu, majtki i zaczął go masturbować (sic!), ku uciesze zgromadzonych!!! Jak by tego było mało nagrywali to zdarzenie telefonami komórkowymi.

Moim zdaniem to już jest skrajna patologia. Nie każdy jest zdolny zrobić tego typu rzeczy nawet po wypiciu dużej ilości alkoholu.

#5 2010-08-23 17:40:00

pęknięty klawikord
Abstynent
Data rejestracji: 2009-07-23
Liczba postów: 1,570

A moim zdaniem takich rzeczy jak opisał AbstinentLord jest więcej. W sieci jest masa stron typu "fotki po imprezie".
Jedni popełniają samobójstwa, ale większość się cieszy bo ma co wspominać - namacalny dowód, że impreza była udana.

"dano mi w darze po dwie półkule, no a mówiąc ściślej:
dwie półkule do siedzenia, a drugimi myślę...

#6 2010-08-23 21:42:48

Gusiak
Abstynent
Data rejestracji: 2010-01-28
Liczba postów: 2,056

Napewno jest więcej tego typu "udanych imprezek" . Ale moim zdaniem dotyczy to osób, które są niedojrzałe, piją po to , aby się na***, nie kontrolują samych siebie, a to co piją to raczej alkohol z niższych półek. Ja wiem, że alkohol to alkohol i większość z Was uważa go za zło wcielone, nieważne czy to denaturat, wino marki wino czy zwykłe piwo.
Ja jednak uważam, że nie można wszystkich, którzy piją traktować tak samo czyli , że każdy po wypiciu mniejszej lub większej ilości alkoholu dopuści się do podobnych scen. Poza tym nie każdy się doprowadza do stanu utraty świadomości. Wiem, że każda ilość alkoholu wpływa na myślenie itp. Jak również , że dla większości z Was tutaj , pijący to to samo zło co pijący umiarkowanie jak i ci co piją do urwania filmu.
Myślę, że jest różnica między piciem a piciem. Ponadto osoba, która ma w główce w miare poukładane a pod wpływem alkoholu powie lub zrobi coś głupiego, to na drugi dzień się raczej tego wstydzi i ma wyrzuty moralne a nie chwali się tym na necie.
Ludzie są różni. Wystarczy też się przyjrzeć reakcjom na czyjeś nie picie. Jedni przechodzą na tym do porządku dziennego , inni nie są w stanie tego pojąć.

#7 2010-08-24 18:17:29

Madzialenka
Wtajemniczony
Data rejestracji: 2010-02-01
Liczba postów: 422

Ten temat kojarzy mi się z "miejskimi legendami" typu "A koleżanka mamy miała sąsiadkę, której siostra była na weselu, gdzie wentylator odciął pannie młodej głowę jak ją podnosili na krześle" czy inne bzdurki pokroju kobiety uprawiającej seks z psem (motyw zakleszczenia się psa w pani, weterynarza mówiącego o psie do ojca kobiety "pański zięć" jest nudny i oklepany, a irytujący tym bardziej, kiedy 134 osoba przysięga, że to śwętia prawda, bo to sąsiad kolegi był i tak było smile

AbstinentLord napisał/a:

Po tej orgii, kolega chciał mi ten film pokazać ale jego znajomi usunęli go

Yhym smile

A widoki pijanych osób są przykre, choć często standardowe- chwianie się, upadanie, wymiotowanie, wrzaski, awantury, gadanie głupot, agresja...niezbyt ciekawe.

#8 2010-08-24 18:55:55

AbstinentLord
Forumowicz

Taa fajnie gdyby to była fikcja, a może to co zrobił Kenneth Pinyan to też jest legenda?, szkoda że nie napisałaś jeszcze że nie istnieją filmy snuff, bo przecież jest wielu łudzących się że ich nie ma i uznawane są przez nich za ''miejskie legendy''.
Tego że kolega mówił prawdę jestem akurat pewien nie miał żadnego powodu żeby kłamać, ani tym bardziej chwalić się, byliśmy dobrymi kolegami i dlatego mi o tym powiedział.

Świat nie jest taki piękny jakbyśmy chcieli, są rzeczy o których nie chcielibyśmy nawet myśleć ale one są.

#9 2010-08-25 04:05:38

Madzialenka
Wtajemniczony
Data rejestracji: 2010-02-01
Liczba postów: 422

A co mają snuff-y do jakichś pijackich głupot o imprezie? Jak chcesz to mu wierz, przecież Ci nie bronię smile Ja uważam to za wymysł jakichś - góra- licealistów.

A jeśli to prawda- gratuluję kolegi. Ja takich rewelacji nie znam, bo moje koleżanki nie organizują imprez, na których chłopcy wzajemnie się masturbują.

#10 2017-05-09 10:11:20

Małgorzata
Forumowicz
Data rejestracji: 2017-03-10
Liczba postów: 23

1. Kilka lat temu pijany bezdomny gonił mnie i koleżankę w parku.
2. Chłopak z krwią w ustach (rozcięta warga?) chciał mnie zaatakować w przejścu podziemnym przy dworcu PKP. 
3. Kilka lat temu wracałam do domu ze szkoły autobusem i usiadłam koło okna. Dosiadł się jakiś pan, który pachniał jak gorzelnia - wypytywał mnie o prywatne rzeczy i nie chciał mnie wypuścić (chciałam zmienić miejsce), jechał do ostatniego przystanku (mała miejscowość, w której mieszkam) i przez większość czasu szedł za mną (do domu miałam ok. 2 km).

#11 2019-03-07 12:28:44

Staszek11
Forumowicz
Data rejestracji: 2019-03-07
Liczba postów: 3

Może nie było to jakieś traumatyczne doświadczenie, lecz na pewno obrzydliwe: siadłem sobie w tramwaju na miejscu- że tak się wyrażę- zanieczyszczonym przez mojego poprzednika. Cóż, nauczyłem się dzięki temu, aby samemu patrzeć z czego żyję.

Stopka

Forum oparte na FluxBB